• Chinese
  • Chinese Sunshine Technologies signerer MoU med JonDeTech angående utvikling av mobilapplikasjon for termiske bilder

    I desember 2022 har det kinesiske sensorselskapet Shanghai Sunshine Technologies Co. signert en intensjonserklæring, et såkalt Memorandum of Understanding, med JonDeTech om å utvikle en prototype for en applikasjon som ved bruk av en IR-sensor sammen med Thermal Painter applikasjon/algoritme og andre sensorer i smarttelefonen vil det være mulig å "male" et høyoppløselig bilde med telefonen og få et termisk bilde, men kun ved å bruke en lavpris en piksel termopilsensor.

    Den tiltenkte prototypen vil sammen med en IR-sensor integrert i mobiltelefonen kunne vise et termisk bilde ved hjelp av JonDeTechs patenterte sensorløsning.Lykkes dette, vil nye bruksområder og applikasjoner bli mulig hvor en enkel, billig IR-sensor kan vise høyoppløselige termiske bilder på mobiltelefonen.Prototypen skal primært brukes til markedsundersøkelser for å avklare mulighetene for å kommersialisere denne applikasjonen.

    Dette samarbeidet involverer vår integrerte infrarøde termopilsensor, nemlig STP10DB51G2.STP10DB51G2 består av en ny type CMOS-kompatibel termopilsensorbrikke med liten størrelse, høy pålitelighet og god følsomhet.En høypresisjon digital temperatursensor er også integrert for kompensasjon for omgivelsestemperatur.

    JonDeTech er leverandør av sensorteknologi.Selskapet markedsfører en portefølje av IR-sensorelementer basert på proprietær nanoteknologi og silisium MEMS.I desember 2020 annonserte JonDeTech at de hadde fått patent på en applikasjon som kan lese infrarød stråling for å male termiske bilder med en smarttelefon ved hjelp av en enklere IR-sensor.


    Innleggstid: Jan-05-2023